Leuke links

Leuke links

Hier hebben wij een overzicht van onze favoriete links voor u op een rijtje gezet.
Heeft u tips of zelf een website, geef deze dan aan ons door!

Ditismijndag.nl
Luxe daguitjes op maat, zonder haast en in klein gezelschap. Volledig verzorgd en met persoonlijke hulp en begeleiding. Rolstoel/rollator geen bezwaar.

Ditismijndroom.nl
Maak uw droomreis waar.
Ditismijndroom! helpt u uw droomreis te realiseren. Met persoonlijke hulp en begeleiding. Alle bestemmingen mogelijk. Rolstoel/rollator geen bezwaar.

www.fietsuniek.nl
Een goede fiets is natuurlijk onmisbaar in Nederland. Bij Fietsuniek kun je terecht voor een groot assortiment fietsen tegen scherpe prijzen, van kinderfiets, tot omafiets tot een goede electische fiets. Neem een kijkje in de webshop of bezoek de showroom van Fietsuniek.

www.zorgoutletmiddennederland.nl
De winkel op de Veluwe voor gebruikte maar ook nieuwe hulpmiddelen. Bezoek de showroom van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.30 uur aan de Prinsenhof in Ermelo (gratis parkeren voor de deur).

De leukste online boekshop van Nederland is Heel Nederland Leest. Vol met bijzondere boeken die je raken voor kinderen en volwassenen. Neem snel een kijkje en bestel direct een boek!

Het online platform voor kote verhalen, kom je lezen en/of schrijven? Voor ieder verhaal hebben wij een lezer en voor iedere lezer hebben wij een verhaal!

Wilt u het hele jaar door een gezond en lekker bruin kleurtje, ga dan eens shoppen bij Captain Tan voor het beste assortiment zelfbruiners en uitstekend advies!

www.scootmobielaanbod.nl
Op scootmobielaanbod kunt u snel, eenvoudig en uitgebreid een scootmobiel zoeken of aanbieden. Scootmobielaanbod is de eerste onafhankelijke advertentiesite specifiek voor scootmobielen.

www.scootmobielhulpdienst.nl
Bent u in het bezit van een scootmobiel of overweegt u er eentje aan te schaffen denk dan ook aan de pechhulp dienst. Met een abonnement bij scootmobiel hulpdienst krijgt u 7 dagen per week en 24 uur per dag hulp wanneer u met de scootmobiel langs de weg komt te staan.

Multiple Sclerose Patiënten Organisatie
MSPO is een jonge MS patiënten vereniging die zich inzet voor mensen die moeten leven met de ziekte Multiple Sclerose. MS is een aandoening van het centrale zenuwstelsel die zich meestal manifesteert bij jongvolwassenen (20-40 jaar). Naargelang het vorderen van de ziekte, kan MS gepaard gaan met veel symptomen wat tot volledige invaliditeit kan leiden.

Het mooiste en meest uitgebreide assortiment wandelstokken! U vind hier loopstokken en steunstokken in alle soorten en maten, voor ieder wat wils!

Dit is onze andere website met een groot assortiment hulpmiddelen en gemaksproducten zoals; rolstoelen, scootmobielen, toiletstoelen, krukken, handige hulpjes in keuken en rondom het huis van opener tot grijpstok tot aangepast bestek.

Online shop met Comfort Air producten als matrastoppers, hoofdkussens, lichaamskussens, kniekussens en vele andere producten. Comfort Air staat voor kwaliteit voor een goede prijs. We kunnen vooral het anti-snurk kussen aanraden, we hebben al van een aantal mensen vernomen dat dit goed werkt maar daarnaast ook een prettig kussen is.

De website om leuke, bijzondere, rare en mooie boeken te vinden en te rechtstreeks bij de schrijver te kopen. Echt heel leuk initiatief!

Nederland telt ruim een miljoen (amateur)schrijvers, dat betekent dat we allemaal wel iemand kennen die wellicht op de zolderkamer een roman heeft geschreven of iemand die al 20 schriften vol heeft staan met gedichten. Bij Apples & oranges helpen ze je dit boek ook daadwerkelijk te verwezenlijken. Volgens Apples & Oranges heeft ieder boek wel lezers; kwaliteit boven kwantiteit!

De webwinkel met het mooiste assortiment rollators met oog voor veiligheid EN design!

De online groothandel in wandelstokken en steunstokken

De online winkel met producten voor blinden en slechtzienden. Van een loep, tot taststok, tot software, tot beeldschermvergroters!

Voor de lekkerste broodjes en koffie in Sneek en omstreken. Bent u in de buurt, ga hier dan zeker even langs!

Voor het mooiste en meest bijzonder drukwerk. Gespecialiseerd in het maken van boeken, heeft u een boek geschreven neem dan vooral contact op het Drukkerij Wedding

Grootletterboeken
Zeer uitgebreid en mooi assortiment boeken met grote letters, klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Aangesloten bij thuisvergelijken.nl, de webwinkel vergelijker