Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot

Krukken anatomische zachte greep INCL Flexyfoot
Aanbieding - per paar

5 sterren op basis van 1 reviews

5 stars
Artikelcode: 332CEASF-Flex!
euro 99.95

Zwart elleboogkrukken met dichte manchet en anatomisch gevormde softgrips, ook bekend als de  Marianne Timmer krukken inclusief de FLEXYFOOT doppen in het zwart.
Met dit totaalpakket incl de Flexyfoot doppen bent u 10% goedkoper uit.
Sterke krukken met gesloten manchetten, dit betekent dat er een kleine opening in zit aan de voorkant maar dat ze wel aan de armen blijven hangen. De krukken zijn in hoogte verstelbaar, ook de manchetten zijn in hoogte verstelbaar.
De krukken hebben zachte anatomische handvatten voor een stevige grip en een betere drukverdeling over de hand. De zachte greep houdt in dat de anatomische 'vleugels' een beetje meebuigen voor een betere demping en het rubberen laagje  geeft meer grip.
De krukken zijn verstelbaar tussen 71 en 101 cm (zijn ze te lang dan kunt u altijd een stukje van de onderzijde afzagen)
Het maximum gebruikersgewicht is: 150 kg.
Flexyfoot
Flexibele en schokabsorberende doppen voor onder de krukken of wandelstok.
De doppen veren bij gebruik als het ware mee wat de grootste schokken tijdens het gebruik van een stok of krukken verwacht. Het flexibele gedeelte zorgt ervoor dat de dop altijd recht op de grond staat ook al staat de stok of kruk scheef. Hierdoor heb je een optimale grip, ook op natte ondergrond. Ook zullen de doppen hierdoor minder snel slijten.
Deze krukken worden verkocht per paar (een linker- en een rechtergreep) inclusief 1 paar Flexyfoot doppen in zwart met oranje. De prijs is ook per paar.
U kunt bij de krukken kiezen uit de kleuren zwart, donkerpaars of metallib blauw.


Marianne Timmer heeft de struktuur zwarte krukken op deze fotoAantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: 5 sterren
5 sterren | 2017-01-24 | Younes

Goede set

Goede set krukken met erg prettige doppen. Ik moet zelf 2 keer 12 weken op krukken lopen dus ik wilde een paar goede krukken en mijn oog viel al snel op deze krukken. Ook mijn arts en fysio waren onder de indruk van de krukken en doppen en raden deze nu aan aan andere patienten.