Krukken anatomische zachte greep Jolo - struktuur zwart

Krukken anatomische zachte greep Jolo - struktuur zwart
met Jolo-renttol doppen voor extra grip!

5 sterren op basis van 1 reviews

5 stars
Artikelcode: 332CEASFJolo
euro 109.95

Elleboogkrukken met dichte manchet en anatomisch gevormde softgrips voorzien van de Jolo-Renttol doppen voor extra goede grip.
De Jolo-Renttol is voorzien van een kogelgewricht die met de kruk meedraait zodat de dop altijd recht en plat op de grond steunt. Op deze manier heeft u optimale grip en zal de dop ook vele malen minder snel slijten. Ook in natte ruimte heeft deze dop veel meer grip, door de inkepingen aan de onderzijde van de dop kan het water gewoon weg en bij normale doppen blijft het water gevangen onder de dop.
De kruk is in zijn geheel zwart, behalve een kleine reflector aan de voor- en achterzijde.
Sterke krukken met gesloten manchetten, dit betekent dat er een kleine opening in zit aan de voorkant maar dat ze wel aan de armen blijven hangen. De krukken zijn in hoogte verstelbaar, ook de manchetten zijn in hoogte verstelbaar.
De krukken hebben zachte anatomische handvatten voor een stevige grip en een betere drukverdeling over de hand. De zachte greep houdt in dat de anatomische 'vleugels' een beetje meebuigen voor een betere demping en het rubberen laagje  geeft meer grip.
De krukken zijn verstelbaar tussen 71 en 101 cm (zijn ze te lang dan kunt u altijd een stukje van de onderzijde afzagen)
Het maximum gebruikersgewicht is: 150 kg.
Deze krukken worden verkocht per paar (een linker- en een rechtergreep). De prijs is ook per paar.
De Jolo-Renttol doppen zijn al gemonteerd onder deze krukken.Aantal reviews: 1
Gemiddelde beoordeling: 5 sterren
5 sterren | 2018-01-08 | Sam

Al jaren plezier van

Ik gebruik al jaren de JoloRentol doppen en ben daar erg tevreden over. Ik heb veel meer grip, zeker in het zwembad, waar ik veel te vinden ben. Maar ook nu met het regenachtige weer is het vaak een beetje glad met al die nattigheid en daar heb je met deze doppen geen last van.
De doppen gaan langer mee dan mijn krukken, zo goed zijn ze. Echt een aanrader voor wie langdurig of net als ik permanent op krukken moet lopen.